fredag 29 januari 2010

Rekord i snömodd

Jag bor inte på Östermalm men jobbar där. Om jag plötsligt är försvunnen en dag så vet ni var ni ska leta...

6 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tur att du inte är en liten Östermalmsdam - jag ser dig mer som Lilla My som åker nerför backarna på den ärvda silverbrickan med tehuvan på huvudet!

Annika Estassy sa...

Ha ha Eva, ja - jag liknar nog mer Lilla My än en Östermalmsdam!

Anonym sa...

:-)
DEN bilden var rolig!
Och intressant är att den funkar även här, om vi byter ut snön till regn. När det regnar, från duggregn till tropiska skyfall, då funkar absolut ingenting här.

Granne med potatisodlaren sa...

Äldre damer som min mamma måste få hjälp när hon kliver ut på trottoaren.(Tänk att politikerna inte fattar att de företag som plogar måste få mer i fast ersättning om de ska kunna hålla snöröjare à 2 miljoner kronor.
Eller så får de kommunalisera snösvängen igen.)
Jag var snösväng här hemma igår. Nu kan man gå mellan brevlådan och ytterdörren igen.

Annika Estassy sa...

Stackars din mamma Eva! Det är så fruktansvärt halt under snömodden, blankisen är inte att leka med. Än har jag inte ramlat men det kan jag bara tacka mitt goda balanssinne för. Det är faktiskt under all kritik.

Rose-Mari sa...

Gatukontoret i Malmö har nog varit på studiebesök tror jag, för den bilden kan mycket väl passa in på denna sydliga stad också.