fredag 14 november 2008

Sturebadet

Jag säger bara - vilken fredag jag har haft! Började med en spamassage som var helt underbar. Massören oljade in och knådade varsamt och berömde min figur och mina ytliga muskler som skulle bli super snygga om jag bara tränade lite. Eller hur? Hur stor chans är det att se MIG träna?! Men ska jag vara ärlig så har jag länge varit nyfiken på power yoga. Ska kanske bli mitt nyårslöfte? Efter det tog vi det lugnt, först i ångbastun och sedan runt bassängen, med dryck och frukt innan det var dags för ett NIA pass. Så himla kul! Kan inte beskrivas - måste upplevas. Var dygnblöt av svett efteråt så vi slängde oss in i duschen innan vi gick vidare till lunchen. Mums! Sedan varvade vi ner med ett pass Qi Qong innan vi hamnade i bassängen där vi simmade några längder. Sedan vidare in i aromabastun. Medan de övriga gick på sina behandlingar passade jag på att slappa. Och plöstligt var klockan halv sex och det var dags att skiljas åt. På vägen hem köpte jag ett fång med blommor vid Norrmalmstorg och hemma väntade min älskade T med en lammstek i ugnen, tända ljus och gott vin. Suck, jag älskar mitt liv...

I morgon blir det fika med söta svärmor och sedan HÖSTFEST hos Liselott och Stefan. Party!

Inga kommentarer: