fredag 19 december 2008

Ännu en fredagskväll

Det är fredag och det är som vanligt härligt! Kom hem med en jätte fin julgrupp i vitt och grönt som jag köpte på NK – hade en massa blomstercheckar i väskan som jag satte i omlopp…
T var lite nöjd när jag kom – förstod att jag skulle gilla julklappen han fått av sitt jobb; två vackra lakansset från Newport. Yes, äntligen fick han en vettig present av sin arbetsgivare! Sedan blev det en god middag, ett långt telefonsamtal med söta svärmor, lite jobb vid datorn samtidigt som tv:n är på och jag dessutom mejlväxlar med E som undrar varför jag svarar på jobbmejl en fredagskväll. Svaret är därför att jag inte måste utan gör det av egen fri vilja, med ett glas vin bredvid och då känns det helt ok! Sen är det så att jag råkar gilla mitt jobb väldigt mycket. Det gör nog E också…
Idag blev det tårta och bubbel på jobbet, bara för att fira att det snart är jul! T berättade att hans arbetsgivare skulle ha värsta julfesten ikväll. ”Men herregud, varför är du inte där?” undrade jag. ”Därför att jag trivs bättre här, under korkeken, där jag får lukta på blommorna!” svarade älsklingen. Vore jag inte redan gift med honom skulle jag definitivt fria!

Inga kommentarer: