söndag 4 januari 2009

Hej mitt vinterland...

Egentligen är jag inte så förtjust i vintern av den enkla anledningen att jag inte gillar att frysa. Det gör man som oftast i Stockholm när det är snöglopp och den råa luftfuktigheten tränger in genom märg och ben. Men ”riktig” vinter gillar jag, snö och torr kyla. Så var det uppe i Hälsingland och så hade vi det på landet i helgen. Sundet är is- och snötäckt nu och jag var bara tvungen att ta några bilder. Vem vet när vi får en så vacker vinterdag igen? By the way så älskar T sina nya långkalsonger, vill inte längre vara utan dem! En promenad i -10 C fick honom att radikalt ändra sin syn på detta föga sexiga men ack så sköna plagg...

Vi provade ett nytt vin igår – Chateau de Ségure 2006 från pappas hemtrakter, Languedoc-Roussillon. Mycket gott till lammet vi hade som middag och även till den hårda fårosten vi avslutade måltiden med. Dock lite för tunn i min smak och med för kort efterklang för att drickas ensamt.

Vi har därmed börjat infria T:s enda nyårslöfte – att njuta (ännu) mer!

Inga kommentarer: