torsdag 22 januari 2009

Ju mer vi är tillsammans...

Jag är i Halmstad och det enda jag sett av staden ännu är de gator jag ikväll promenerat på när vi gått till och från restaurangen! Är det inte typiskt? Fullspäckad dag och jag känner mig väldigt nöjd med allt som vi dryftat. Vid middagsbordet satt jag tillsammans med Umeå, Malmö och Göteborg och vi var rörande överens om det mesta. Jätte skönt – vi slapp därmed göra upp med knytnävarna… Umeåkollegan bor alldeles intill en privat golfbana och vi bestämde raskt för att förlägga nästa konferens i Norrland! Gemensamt för oss fyra är att våra respektive inte gärna tar i en golfklubba – ännu.
Det blev alltså som jag trodde med konferensen, dvs trevligt och givande trots att jag gruvade mig lite för att åka. I morgon fortsätter vi och då finns representanter från våra respektive styrelser med. Undrar om jag hinner få en glimt av Halmstad snart?

Inga kommentarer: