fredag 23 januari 2009

Kultur är kul!

Min sista kväll i Halmstad för denna gång. Har inte sett någonting av stan och kommer inte att göra det heller tyvärr. Däremot var vi idag på ett otroligt mysigt ställe som heter Svarta Örnshuset och ikväll öppnar Halmstads stolthet – det nya stadsbiblioteket – sina dörrar enkom för oss. En fantastisk byggnad som delvis svävar över Nissan. Efter det blir det ytterligare ett besök i en kulturbyggnad, Slottet, där middagen väntar. Tack herr Landshövding för att vi fick lov att vara där.
Känner mig något trött i huvudet men samtidigt väldigt nöjd med det jobb vi gjort. Inte helt lätt med en så stor och disparat organisation som vår att få alla delarna att fungera optimalt. Kan många gånger känna en frustration över att det ska vara så himla krångligt allting när det inte skulle behöva vara det! Men tålamod är inte mitt starkaste kännemärke direkt – vill ha allting nu genast, även organisatoriska förändringar. En sak är jag dock mycket glad över och det är att jag har privilegiet att jobba i en kulturell miljö där människor tror på det de gör. Hur många har det så?

2 kommentarer:

Lurven sa...

hej älskling! det är jag som är inne och kikar på vår blogg! Klockan är 19.29 och jag ska snart ta en dusch och sedan i min ensamhet lomma in i vardagsrummet och kolla på Lets Dance. Puss!

Annika Estassy sa...

Detta är min T alltså. Visst är han lite söt? :-)