fredag 16 januari 2009

Let's Dance

Måste bara få kommentera kring Let’s Dance, hur ointressant det än må vara. Jag har sett varje omgång sedan starten för 4 år sedan och jag undrar – är inte årets startfält det sämsta någonsin? Att man frågar diverse s.k. kändisar om det vill ställa upp är en sak. En annan är hur dessa, som vet med sig redan från början att de är hopplösa fall på dansgolvet, ändå tackar ja! Hur kan man frivilligt välja att göra bort sig inför miljoner tv-tittare? Finns det ingen gräns på kändiskåtheten? Det är lika illa som om jag tackade ja till att börja tävla i brottning eller amerikansk fotboll. Jag förstår att Tony Irving ser trött och blasé ut – de flesta av deltagarna är så fruktansvärt dåliga att jag skäms när jag tittar på dem.
Carl-Jan, du verkar vara en förtjusande person men du kommer aldrig att lära dig dansa. Linda, snälla, bespara dig och oss plågan av att se dig på ett dansgolv. Kitty, du kan inte dansa så är det bara. Gilla läget, håll tyst och visa lite ödmjukhet! Hasse – varför, varför gör du detta? George – du kanske kan dansa i boxningsringen så stanna där. Osv, osv.
Ett par ljusglimtar finns dock; Laila – du är redan en stjärna, hoppas du kommer till finalen! Morgan – du har dansen i blodet, hoppas du kommer till finalen. Magdalena – din danspartner Daniel da Silva är den duktigaste av dem alla så för hans skull hoppas jag att du blir kvar ett tag till.
Så där ja, känns skönt att ha fått spy lite galla under en för övrigt riktigt trevlig fredagskväll!

Inga kommentarer: