måndag 23 februari 2009

Dags för årets bokrea

Bokrean startar imorgon! Ryktesspridningen om dess död har pågått länge men bokrean är seg och svår att utrota. Inger tipsade ikväll om att Adlibris hade rea på Hon älskade av Helena Henschen så jag har precis beställt den. Annars tänkte jag bege mig till Hedengrens och insupa atmosfären, njuta av bokdoften och glädjas åt alla bokälskare som säkerligen kommer att fylla upp varenda vrå av butiken. Mig kommer ni antagligen att hitta parkerad vid trädgårdsböckerna. Jag köper alltid fackböcker när det är rea – de kommer ju aldrig ut i pocket som skönlitteraturen gör. Numera handlar jag inte alls lika många böcker under rean som när jag var yngre. Då satt jag verkligen och lusläste katalogerna. Idag köper jag helt enkelt den bok jag vill ha, rea eller inte.
Men först ska jag iväg på min första hälsoundersökning på flera år. Undrar hur mina värden kommer att se ut efter kvällens supertrevliga gourmetafton på Le Rouge? Vi tog det dock väldigt lugnt med vinet – dryck ingick inte i Melker Anderssons februarirea…

Inga kommentarer: