tisdag 31 mars 2009

Bokklubbskväll

Magen är fortfarande alldeles full av Mariannes goda soppa och smarriga äppelpaj och jag har återigen haft en härlig träff med bokgänget. Åsikterna om Kortfattad kinesisk-engelsk ordbok för älskande gick isär och jag tror att jag var den som gillade den bäst. Några tyckte inte alls om den, hade svårt att sympatisera med huvudpersonen. Det är alltid lika intressant att höra de olika synpunkterna och jag sitter och förvånas över hur olika vi kan tycka. Det är just det som är det roliga – så ointressant om vi alla hade samma uppfattning. Då skulle det aldrig bli några diskussioner.
Ute regnar det just nu, ett varmt vårregn – äntligen!

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Den boken vill jag läsa!

Annika Estassy sa...

Hjälp, bara du inte blir besviken nu!