söndag 22 mars 2009

Vår röriga bokhylla

Klicka på bilden och tjuvtitta på en del av vår bokhylla. Har vi några gemensamma titlar?

Jag tror att alla vi som gillar böcker också tycker om att inspektera varandras bokhyllor. Så ser en del av vår bok-/dvd-/musikhylla ut och det är först när jag fotar av den som jag upptäcker hur sagolikt rörig den blivit! Dock hittar jag direkt vad jag söker eftersom jag alltid kommer ihåg var jag ställt en bok senast. En regnig tråkig dag ska jag sortera upp allting i någon fiffig ordning. Det kommer garanterat att leda till att jag får leta ihjäl mig innan jag minns vilken ordning jag ställt böckerna i...

2 kommentarer:

Boktokig sa...

Vilken fin bokhylla du har!!! Jag tycker inte att den verkar speciellt rörig vid helhetsintrycket. Nu sa jag kika närmare och se om vi har några gemensamma böcker!

Annika Estassy sa...

Ha ha, lycka till!