torsdag 30 april 2009

Fel morgontidning

T slokar denna morgon. Det hjälper inte att det är en strålande morgon, att jag tagit på mig att tvätta, städa och putsa fönster eftersom han måste vara på jobbet precis hela dagen. Han blir nästan inte ens glad över att vi åker upp till Roslagen ikväll annars det bästa han vet. Bilen kommer att vara fullastad med buskar och perenner som jag ska inhandla i eftermiddag och som ska planteras i vår nya slänt. Nej, just nu hjälper inget; tidningsbudet har gett oss fel morgontidning, en som vi inte är vana vid, och hela frukostritualen kommer nästan av sig. Fast tänk om T upptäcker att den andra morgontidningen är bättre än vår vanliga? Tänk om han vill byta! Hemska tanke - vad händer då med mitt fredagskryss?

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Vi hade två morgontidningar i mitt barndomshem, ingen fick läsa förrän min pappa läst dem. Märkligt. Och kanske förklaring till att jag njuter så av mina båda morgontidningar. Nu i livet dessutom när jag hinner läsa tidningen på morgonen - vad jag längtade efter sådana stunder när barnen var små och tidningen låg oläst till eftermiddagen!

Annika Estassy sa...

Att få denna stund på morgonen tillhör verkligen en av livets njutningar! Grattis förresten till omnämnandet i dagens SvD! Det hade jag aldrig sett om inte tidningsbudet hade gjort fel. Det finns en mening med allt som sker...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tack Annika! Jag blev jätteglad. Man arbetar spå med en bok, sen kommer den ut och det är märkligt när det bara blir tyst som om den inte fanns. Det här var en bra start på morgonen! Glad valborg, jag ska fira med ett långt yogapass ikväll.