torsdag 30 april 2009

Hjälp, jag har gått med i FB!

Jag har frångått mina principer och gått med i Facebook, mer av nyfikenhet än av behov. Men jag känner mig redan stressad – tänk om ingen vill ha mig till vän? Tänk om jag blir den på hela FB som har minst vänner av alla? Jag vet ju inte ens om min egen dotter vill adda mig. Sonen vägrar FB så där försvann en vän. Hjälp, jag kommer att bli över, den som väljs sist till laget! I skulle gå med i helgen sa hon. Skönt – då kanske jag kan åka snålskjuts på hennes vänner. Hörde Magnus Uggla en gång när han beklagade sig över att hans egen dotter vägrade att ha med honom bland sina FB-vänner. Han förstod inte alls varför, han som var så populär! Men dottern var stenhård och tyckte att pappa Uggla bara var pinsam. Nu måste jag försöka förstå vad man gör på FB…

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Oj Annika....du kommer att få massor av vänner, dessutom dyker gamla fina vänner upp - vänner från hela världden. Jag har mycket mer koll på tex vardagslivet för släkten i Jämtland nu med FB - vi har mer kontakt där än på mailen som förut. Om inte DU gillar facebook ... då blir jag förvånad1 Glad morgonhälsning från din nya facebookvän

Annika Estassy sa...

Tack Eva, nu känns det genast bättre! :)

Boktokig Eva Boström sa...

Javisst är det bra med Facebook. Man hittar sådana som man tappat kontakten med! Det är väldigt trevligt tycker jag!!!

Ps. Det klart du ska vara med i min tävling på måndag - om du nu inte har boken vill säga! Och vilken tur att den perioden gick över. Jag fasar för när mina döttrar blir tonåringar. Jag gjorde ingen revolt och har därför snabbt räknat ut att därför kommer åtminstone en av mina göra det! Tur att det är ett tag kvar!!! Ds

Annika Estassy sa...

Då ses vi på måndag! :)