torsdag 23 april 2009

Mangling

Jag genomgår en riktig mangling, lär mig om processledning, om att hjälpa grupper identifiera behov, sätta upp mål och bestämma hur dessa ska nås. Låter det flummigt? Trodde nog det själv men har ändrat uppfattning. Rätt använt kan det vara ett konkret verktyg som hjälper såväl små som stora grupper att jobba konstruktivt och strukturerat. Vi skrattar mycket när vi håller på, särskilt när klockan närmar sig halv åtta och vi ännu inte ätit middag. Stackars mina medarbetare när jag kommer tillbaka - tänk vad jag ska testa mina nya kunskaper på dem!

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Finns det något värre än "nykursade" arbetskamrater? Ja, möjligen en "nykursad" chef. Stackars, stackars dom!

Annika Estassy sa...

Japp, det kommer att bli riktigt tufft för dem tills jag avprogrammerats igen!