onsdag 1 april 2009

Min nya blogg?

Förr eller senare hinner tiden ikapp en och man blir trendig. Turen är nu kommen till mig inser jag. Två saker som ligger i tiden tillhör mina egna intressen, nämligen bokklubbar och trädgård. Den senare har t.o.m. väckt moderådets intresse; träd och buskar är basen och alla diverse prylar, inkl. trädgårdsmöbler, är accessoarerna. Precis som med modet i övrigt finns det sedan olika stilar: nostalgi, minimalism, romantisk, exotisk, experimentell… Jag undrar om det betyder att det snart kommer en Blondinbella-liknande varelse som dagligen bloggar om allt spännande som kan hända i en trädgård och som underhåller oss med allehandla skvaller? ”Nu är fru igelkott lösaktig igen och två taggiga herrar slås om hennes gunst.” Eller kanske en fundering kring varför lavendelfröer gror så mycket bättre om de får ligga till sig en stund i ljummen getmjölk... Fast det är kanske jag själv som ska starta en trädgårdsglamourblogg, ha 500.000 läsare i veckan, få drösvis med gratis trädgårdshandskar och blommiga förkläden samt kunna försörja mig på reklamintäkterna? Jag ska i så fall döpa bloggen till Med näsan i jorden och ändan i vädret.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Ja det är det fina med att ha några år på nacken, ens utseende och intressen blir då och då alldeles trendiga! Trenderna kommer och går, min lugg består, brukar jag tänka.

Annika Estassy sa...

Så är det! Och du - jag har också lugg och har nästan alltid haft. Tänker fortsätta med det också. Håret är dessutom på utväxt så den arga lilla gubben får snart ett fruntimmer till att irritera sig på...

Boktokig Eva Boström sa...

I så fall ska jag läsa din trädgårdsblogg! :) Det låter som om den skulle kunna bli rolig! ;)

Ja, jag tycker att du måste läsa Obamas bok!

Jo, läser man en bok själv så lägger man inte märke till de andra tågressenärerna så mycket. Om det inte är en dålig bok.

Annika Estassy sa...

Ha ha Boktokig - då får jag nog sluta arbeta och ägna mig åt bloggandet på heltid, eller i varje fall sova några timmar mindre varje natt!