torsdag 9 april 2009

Påskfrid

Spänningen var olidlig när jag efter att ha installerat det mobila bredbandet i den bärbara datorn skulle kolla om Vätö låg i närheten av en lämplig mast eller inte. Vid köksbordet gick det inte att sitta – mottagningen var för dålig. Men i soffan, framför brasan, där gick det fint fint. Klokt bredband, det hittade själv den skönaste platsen i stugan. Snart kommer T att duka fram gott grovt bröd, getost och ett glas vin. De hutlöst dyra tulpaner jag köpte av en skolklass som samlade ihop till en resa till Frankrike står vackert i keramikvasen. Nu kan påskfriden lägra sig.

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Oj vad jag känner igen mig, jättenoga med en bredbandsuppkoppling till lilldatorn så jag kunde vara uppkopplad på den stillsammaste av öar! Glad påsk!

Annika Estassy sa...

Glad Påsk till dig också Eva! Visst skulle även du ut till din ö snart?