tisdag 16 juni 2009

Midsommarspel

Dagens prognos från SMHI beträffande midsommarvädret i vår trakt: växlande molnighet och 15-17 grader. Inte någon högre värme direkt men klart godkänt. Härligt, vi vill ju att Vätö ska visa sig från sin bästa sida nu när I och O ska fira Midsommar med oss. Å andra sidan får jag äntligen någon att spela Alfapet med om det regnar. T har aldrig förstått det roliga med vare sig det eller andra spel. Även solen har sina fläckar...

4 kommentarer:

Evas blogg sa...

Vi får nog också ägna oss åt Alfapet, här ser det ut som om regnet kommer att vräka ner. Och termometern visar fortfarande på ca 4 grader nattetid!!

Maria Björkman sa...

Eftersom jag konfererar i stockholmstrakten så bestämde vi att vi också skulle fira midsommar i Norrtälje (=Lunda). Läste i tidningen på planet upp i måndags att om man ville ha fint väder i midsommar skulle man åka till Gotland...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag känner en desperat längtan ut till ön. Skulle redan ha flyttat ut men saker kom i vägen som det ofta är. Nu tänker jag väder... vad är det, bara jag får vara i mitt lilla hus. Men det är klart jag vill att solen ska lysa över oss alla!

Annika Estassy sa...

Gotland och Norrland verkar ha dragit vinstlotten så Eva, du kanske får finare väder snart. Men 4 grader på nätterna...
Maria, jag tror vi klarar oss undan regnet i Roslagen.
Eva S - förstår att du längtar ut. Det blir nog en fin juli ska du se.