måndag 29 juni 2009

Sommaren är kort

Nästa vecka börjar min semester. Nästa vecka ska det regna. Men det gör ingenting för idag hämtade jag ut min klassikerbeställning. Jag har läsning för hela sommaren! Dessutom är regntunnorna tomma igen... Jag ska njuta av denna sista vecka med vackert väder och inte klaga på att vi har det så varmt på kontoret att fingrarna klibbar fast på tangentbordet.

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

För en odlare som du behövs regnet, det är torrt i rabatterna och jag vattnar med varje liten skvätt sköljvatten efter disken eftersom vi inte har så mycket vatten i brunnen. Men vi får hoppas på regniga nätter och soliga dagar då, nästa vecka!

Anonym sa...

dom MÅSTE ha fel, regn är det sista vi behöver nu, låt solen fortsätta skina fram till augusti minst!!!!!!!!!!!!!
Sen kommer ju vintern o man blir nedstämd igen :-(
Nu är ju alla så härligt glada hela tiden :-)

Johan

Annika Estassy sa...

Jag säger som Eva, låt det regna på nätterna! Du måste ju ändå sova ibland Johan...