fredag 10 juli 2009

Grattis till oss!

Den 10 juli för fem år sedan tittade jag tvärsöver ett festbord. Där satt min välbekante sommargranne T och tittade tillbaka. Intensivt. Någon borde ha ropat "Timber!" för jag föll som en fura. Att hans blick förvandlade mig till träflis den gången, ska vi fira ikväll med en välkyld flaska Cava!

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Åh Grattis!!!! Jag älskar lyckliga passionshistorier. Så ni var sommargrannar, kul.

Evas blogg sa...

Grattis på 5-årsdagen! Ni är så fina ihop!

Maria Björkman sa...

Ja, varma varma grattis till er som hittade varann! Och grattis till mig, som har hittat ER. Det berikar min tillvaro!

Pia sa...

Åh, vad underbart!

Det bekräftar återigen min tro på kärlekens kraft och passion!

Ha det såå mysigt ikväll!

Annika Estassy sa...

Tack söta ni! Jag håller med Maria... :-)