fredag 31 juli 2009

Koumnaka

Så har vi då fått vårt fadderbarn! Hon heter Koumnaka, fyller 7 år i oktober (ännu en Våg i familjen!) och bor i Togo där pappsen bott och där jag varit och hälsat på. Vi har fått en bild på henne och hon tittar på oss med stora, vackra, allvarliga ögon. När jag var i hennes ålder bodde också jag i Afrika och hon påminner väldigt mycket om de klasskamrater jag hade i den bushskola som var min första innan jag hamnade i en flickskola som ortens katolska nunnor drev.
Vårt lilla bidrag varje månad ska hjälpa henne att fortsätta studera. T har redan bestämt att hon ska få såväl julklapp som födelsedagspresent också. Det känns bra, väldigt bra.

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Åh vad roligt. Grattis till tillökningen i familjen!

Evas blogg sa...

Grattis!! Jag skickar ibland ett brev med bilder härifrån. Inte många ord men bilder. Tror det kan vara spännande att se för våra små barn därute.

Annika Estassy sa...

För henne måste detta med Sverige vara ofattbart så bilder är en bra idé!