söndag 5 juli 2009

Storstädning

Renstädat och tomt

Jag gillar att städa, det är en konkret arbetsuppgift med tydligt och fint resultat. Jag gillar att rensa ogräs också, av samma anledning. Dessutom tänker jag så bra under tiden. När T klev upp i morse hittade han mig ståendes på en pall i full färd med att rensa skafferiet. Han insåg genast att skulle det här bli någon frukost var det bäst att hjälpa till. Tyvärr fick vi lov att slänga bort många varor. Å andra sidan hade bäst-före-datumet gått ut för typ 7 år sedan så det var väl dags kan man säga. Så snart T läst tidningen färdigt ska jag mota ut honom i den soliga morgonen och börja städa stugan. Sedan blir det friggans tur. Det blåser friskt ute – kanske är det vinden som ger mig lust att blåsa rent i våra stugor?

5 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Så duktig och energisk du är! Om jag mot förmodan får nåt sånt ryck nån gång, brukar det inte vara nån hejd. Rensning av skafferiet blir våttorkning av lister, som gärna tenderar att bli fönsterputsning som blir gardinbyte... Lika bra att aldrig börja, resonerar jag!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Härligt att städa in sig i sommaren! Jag har skjutit på det jag brukar börja med: Såpskura golven. I stället möblerar jag om. Men snart är det dags för såpa och skurborste.

Evas blogg sa...

Härligt att få röja runt när man är på det humöret.

Pia sa...

Det ena brukar oftast ge det andra... bäst att passa på när energin är på topp!

Hoppas Du är nöjd så här mot kvällskvisten!

Annika Estassy sa...

Fållade och hängde upp ett par nya gardiner när jag ändå var i farten! Nu kan semestern börja - några fler ryck blir det nog inte på ett tag...