tisdag 18 augusti 2009

Almodovar nästa vecka?

I mejlar och frågar om jag vill följa med henne och väninnan för att se Almodovars nya film Brustna omfamningar. Det vill jag men almanackan börjar redan fyllas på med aktiviteter och sena möten. Stressad känner jag mig dock inte, bara glad och full av energi. Jag undrar om jag någonsin varit så utvilad efter en semester. Med facit i hand var det ett mycket klokt beslut vi fattade T och jag när vi bestämde oss för att bara ta det lugnt i år, umgås med människor vi tycker om samt vila ut. Att vi dessutom har en Frankrikeresa som väntar gör ju inte saken sämre.
Men I, vad sägs om bio nästa onsdag?

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Så perfekt planering med en Frankrikeresa som grädde på moset!!!
/hur skulle du förresten översätta det till franska?/

Annika Estassy sa...

Egentligen förstår jag knappt vad det betyder på svenska så att översätta det känns omöjligt! :)
"De la crème sur la purée" låter helt obegripligt!