onsdag 5 augusti 2009

Vi slukar böcker istället för abborrar

En ljuvligt vacker dag och en ljuvligt vacker kväll. Vi har invigt T:s dotter i konsten att inte göra många knop vilket vi som bekant är rätt så duktiga på T och jag. Kanske inte det roligaste för en tonåring men å andra sidan har hon läst ut den första Harry Potter boken och är i full färd med att sluka den andra. Så gjorde även min dotter när det begav sig – så fort hon fick en ny Harry Potter stoppade hon näsan i den och drog inte ut den förrän boken var utläst.
Abborrjakten fortsatte ikväll men nej, det vill sig helt enkelt inte. Förra veckan såg vi för första gången en säl i sundet. Det var en mäktig upplevelse! Och idag läste vi i DN att sälarna kommer allt längre in i skärgården. Undrar om den vi såg fick i sig några abborrar till middag?

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag tittar gillande på din verandabild och tänker att ett tak är faktiskt bra, alla regniga men vackra kvällar, nu ska mitt verandabygge snart dra igång så det är många byggfunderingar i mitt huvud!

Annika Estassy sa...

Vad roligt Eva med din nya veranda! Ja, ett tak över en del av altanen är väldigt praktiskt, då slipper det bli panik vid minsta regndroppe. Din snickare hittar säkert en snygg lösning och du kommer inte att ångra dig!