onsdag 26 augusti 2009

Netsize suger!

Jobb, jobb, jobb men också nöje! Ikväll blir det filmtajm med tjejerna – Almodovar väntar. En liten bit mat och sedan bio i trevligt sällskap är ett utmärkt sätt att rensa hjärnan på.
Dagen började för övrigt med ett mindre utbrott på ett företag som heter Netsize. Dem ska man akta sig för. De förmedlar s.k. betaltjänster till mobilen, bl.a. via Facebook. I mitt fall gäller det en tävling som de påstår att jag deltagit i och som jag ska debiteras för. Jag har nu i två veckors tid tillbringat en avsevärd tid med att ringa, mejla och stå i telefonkö för att få dem att förstå att jag inte ska betala 168 kr för en tjänst jag avbokat. Som tur är har jag kvar hela sms-trafiken där jag uttryckligen säger nej. Nu vill Netsize att jag ska bevisa det och det kostar 50 kr att få ut samtalsspecifikation från Tele2. Visst, det är småpengar men tänk vilken lukrativ affärsidé, för hur många orkar göra som jag, dvs bråka? Dock är jag en mycket envis person…

6 kommentarer:

Anonym sa...

men kom igen, erkänn, visst glömde du att säga upp tjänsten :)
// johan

Annika Estassy sa...

Nähä du, faktiskt inte! :)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Sånt kan få mig att bråka helt infernaliskt också. Jag bara sätter hälarna i marken och vägrar. Heja Annika!

Maria Björkman sa...

Tänk - jag trodde det stod Nietzsche suger... Det har nog varit lite för mycket litteratursnack på sistone, tror jag!

Anonym sa...

Netsize verkar ruggigt oseriösa. Tänk vad lätt att beställa ringsingnals-paket för 50 kr./ mån. Så lätt att man inte har en aning om detta. När msn pratar med "chef" hemliga Maria. Så hänvisar hon till Tele2 för att säga upp avtal, ännu en lögn. Nä, en polisanmälan vore på plats.
Hoppas på en allmän bojkott mot dessa parasiter.

Annika Estassy sa...

Ja, de ljuger. Men jag ger mig inte och tänker gå hela vägen om de inte ger med sig. Jag vet ju att jag har rätt och har även bevis för det.