lördag 26 september 2009

Min dag

Jag tycker att födelsedagar ska firas. Det behövs inte mycket men det ska kännas att det är ens egen dag. Så tack för alla gratulationer, IRL såväl som online, de har bidragit till att göra min dag speciell. Jag fick dessutom en vacker solnedgång i present.
T känner sig lite nöjd - nu är vi inte längre jämngamla utan han är hela åtta månader yngre än jag.

3 kommentarer:

Evas blogg sa...

Håller med dig, födelsedagar ska firas! Härligt att du är nöjd med Din dag! Så den firas i er stuga?

Maria Björkman sa...

Jag håller med. När jag fyllde år i februari, fick jag för första gången uppleva att få en massa gratulationer via Facebook. Trots att jag visste att merparten av dom som grattade gjorde det för att de blivit påminda via just Facebook, gjorde det mig ändå varm. Därför att jag visste också att de grattade för att de hade chansen, och skulle aldrig ha gjort det om jag inte betyder något för dom.

Så visst Annika, jag håller med dig. Och din dag är dig väl unt. Stor kram så här timmarna innan det blir den 27 september!

Annika Estassy sa...

Så känner även jag Maria.
Eva, ja, i stugan - det gäller att passa på så länge som vädret är varmt och soligt.