torsdag 24 september 2009

Min första 3D-film

Ja, ibland slängs man mellan ytterligheterna. Jag är med i Filmklubben. Har man en gång valts in i Filmklubben så är det för livet och när jag dör kommer man att hålla en tyst minut för mig. Vi har en tjusig smokingmiddag en gång per år och så någon filmvisning däremellan. Inte så märkvärdigt men roligt att behålla kontakten med gamla kollegor.
Idag var det dags för en hemlig filmvisning och jag suckade lite för mig själv när jag förstod att det skulle bli Pixars senaste animerade film Up. Jag var inte riktigt inställd på den genren. Sen fick vi 3D-glasögon och jag suckade lite till. Men efter det var det slutsuckat kan jag lova. Det funkade ju! Bilderna formligen hoppade ur duken, det fanns en fantastisk djup och allt kändes så nära. Jag blev helt enkelt grymt imponerad av denna upplevelse som blir svår att återskapa hemma i sitt eget vardagsrum. Men så är ju film bäst på bio också...
Filmen då? Jo, helt okej faktiskt. Gripande, fantasifull, rolig och underhållande på en och samma gång. Inget för de yngsta kanske men min egen son, 23 år, kommer att älska den!

Inga kommentarer: