måndag 28 september 2009

Nästa år så...

Filmfestivaler känner jag väl till, såväl svenska som utländska. Men bokmässan har jag aldrig varit på och det vill jag. Dels för att jag älskar böcker, förstås, och dels för att jag tror att vi inom folkbildningen kan göra mer när det gäller litteraturen. Tyvärr fick En bok för alla läggas ner men det finns andra vägar att gå. Och jag har idéer…
När jag sedan läser att nästa års bokmässa kommer att ha Afrika som tema och då lägga fokus på tre språkområden – engelska, franska och portugisiska – ser jag det som ett tecken. Vilket tema hade passat bättre för mig personligen ?
Sagt och gjort – jag har precis mejlat till det gulliga familjehotellet jag fått tips om och frågat om det har ett rum åt mig nästa höst. Snälla, svara ja!
Göteborg behöver dock inte klara sig utan mig ända till dess utan redan på torsdag åker jag ner – det vankas en förbundsstämma i helgen.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Klart du måste åka på BoB nästa år. Roligast är det när man har ett seminarium.

Annika Estassy sa...

Jag planen klar för mig: tills dess har jag lyckats genomföra min idé med bravur och så ska jag stå där och ta emot folkets jubel.
Skojar bara... :D

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Bra med planer... annars skulle det kännas tomt eller hur? :D

Maria Björkman sa...

Jag blir mest nyfiken på vilket gulligt familjehotell du pratar om... typiskt mig. Nyfiken, fast på fel grejor liksom.

Du verkar så bestämd och målmedveten på det här området. Nästan så jag måste bli det också när det gäller bokmässan nästa år. Hm...