onsdag 23 september 2009

Överraskning

T har en present till mig. Det är en överraskning och först på lördag får jag öppna paketet. T har ställt den fina röda presentpåsen mitt på skrivbordet. Jag tror att han testar mig. Jag är ståndaktig och går stora krokar kring påsen, jag tänker inte tjuvkika, inte tjuvlukta, inte tjuvskaka, inte tjuvlyssna. Jag går inte ens in i rummet där skrivbordet står. Att vara så ståndaktig är oerhört slitsamt.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Överraskningspresenter är det bästa som finns!!!!

Annika Estassy sa...

Visst är det så! :)

Maria Björkman sa...

Jag älskar att bli överraskad och att få paket, inte minst. Det tristaste med att vara vuxen är att inte få så mycket paket längre. Så duktig du är som har överraskningen framför näsan! Men nu vet jag ju varför du har varit sömnlös de senaste nätterna!

Annika Estassy sa...

Ha ha Maria, kanske det kanske!