torsdag 3 september 2009

Småfotade, en utrotningshotad art

Läget för oss med små fötter blir allt kärvare. Förr kunde jag hamstra skor varje gång jag var i Frankrike men i takt med att fransmännen blir allt längre växer även deras fötter. Det betyder att skobutikerna tar endast in ett fåtal 35:or. Det gäller med andra ord att inte tveka när man hittar rätt storlek! Hos André hittade jag precis de finskor jag varit ute efter länge, ett par eleganta högklackade klassiker jag hoppas ska hålla länge, länge. Det måste de - vi småfotade typer är en utrotningshotad konsumentart.

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Har du också såna där pyttesmå fötter, precis som Pia! Hon drar också 35 om jag minns rätt. Ni måtte stå bra ostadigt på moder jord... ;-)

Annika Estassy sa...

Pia och jag kompenserar storleken med ett ypperligt balanssinne! :)