tisdag 24 november 2009

Filter bjuder oss på konsert

Ikväll blir det Girl Power på Söder. Magasinet Filter lottade ut några biljetter till Maia Hirasawa och Jonna Lees konsert på Strand och jag vann två stycken. Vi lovas en intim och avskalad konsert där tjejerna inte bara delar scen utan också spelar varandras låtar.
Senaste Filter ligger på mitt skrivbord för den delen och det krävs en riktig kraftansträngning att inte lägga arbetet åt sidan några timmar…

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Grattis till vinsten! Kul att du vann, och kul att någon i Stockholm vann! Ett fenomen jag har lyckats förlika mig med - att många såna här skrifter, tävlingar och annat är lite... stockholmsfixerade...? Men jag gläds med dig. Och jag gläds över att ha upptäckt tidskriften Filter, definitivt.

Annika Estassy sa...

I sådana sammanhang är det alltid Stockholm, Göteborg och Malmö som får chansen. Störst går först liksom. Det är faktiskt orättvist. Å andra sidan bor du på landets vackraste och fräckaste ö så det är bara lite synd om dig.