onsdag 16 december 2009

Det kan löna sig att hävda sin rätt.

Ibland hjälper det att vara envis som en liten gris. I maj började jag få obegripliga sms alla tider på dygnet om någon påstådd prenumerationstjänst. När mobilräkningen så kom upptäckte jag att dessa sms kostat mig en slant – jag som mottagare fick betala dem. Efter en del efterforskningar hos Tele2 kom det fram att det var företaget Netsize som debiterat mig eftersom jag anmält mig till en tävling. När jag påpekade att jag hade avanmält mig inom två minuter menade Netsize att det hade jag inte alls gjort. Konstigt då att jag hade alla mina – och deras – sms kvar i mobilen (och har det ännu), bl. a. deras bekräftelse på min avanmälan!
Jag har bråkat om dessa hundralappar sedan dess. Idag fick jag så äntligen besked – hela summan plus lite till för sveda och värk ska betalas tillbaka. Jag hade rätt. Fast det visste jag ju.

4 kommentarer:

Sofie B-C sa...

Bra! Där ser man -det gäller att stå på sig "annars gör någon annan det" som min pappa brukade säga! Nu tar jag lite julledigt. Inser med förskräckelse hur jag ligger efter inför julen. Har dessutom en ilsken fackbokstext som morrar uppfodrande varje gång jag väljer internet istället för Window Words. Fast facebook måste man ju gå på... Så vi hörs säkert ändå. God Jul och gott Nytt År, just in case!

Annika Estassy sa...

Detamma, detsamma så hörs vi senare!

Jenny L sa...

Så bra att du stred för din sak Annika! Och så fint du har gjort det på din blogg. Riktigt vintermysigt (vet att du ogillar ordet mys, men här passar det in).
Kul att vi är FB-vänner numera också. Och så även med dig Sofie!

Annika Estassy sa...

Tack Jenny, ibland, men bara ibland, är det ok med lite mys... :)