torsdag 17 december 2009

Det snöar och Stockholm stannar.


L skriver på Facebook om en ljummen kväll med nyfångade skaldjur på tallriken... Hon skriver om mygg också. Så kan man ha det i Thailand så här års. Men jag föredrar ändå en vit jul.

Själv är jag fortfarande kvar på jobbet och gruvar mig lite inför hemfärden. Är dock glad att jag inte är beroende av någon buss! Hur kommer det sig att det alltid är samma sak varje vinter, att bussar och lastbilar inte kommer någonstans så fort det är lite snö och halt? De stoppar upp trafiken överallt och ställer till med allmänt kaos. Vinterdäck – gäller inte det för dem också?

5 kommentarer:

Pia sa...

Ja Du, Annika, visst är det märkligt att det är likadant varje år. Jag är glad att jag är hemma idag också, annars hade jag väl haft problem att ta mig hem från jobbet.

Ser att Du också fixat till det på Din sida. Vilken vacker bild Du har i Din header!

Och jag avundas Dig att Du har boken "Livets aviga och räta" framför Dig. Den tyckte jag väldigt mycket om!

Kram

Annika Estassy sa...

Tack Pia! Bilden är tagen på Vätö - det är sundet du ser. Har precis börjat med Livets aviga och räta och blir sugen att börja sticka igen - har nog inte stickat sedan barnen var små!

Lilla a sa...

Vad roligt att du skriver om er snöstorm i Stockholm! Min bror bor i Stockholm och jag pratade precis med honom. Han var på en intervju idag, åkte en timme i förväg men kom fram en timme för sent. Stockholm...

Men å andra sidan så är Göteborg förmodligen ännu sämre.

Det skall bli spännande att se vad du tycker om Boktjuven. Den har jag varit lite sugen på att läsa.

Kram lilla a

Evas blogg sa...

Ja det är lite mräkligt det där med snökaoset söderut. Något sådant är det sällan vi upplever här. Jo snö men inte kaos.

Annika Estassy sa...

Att Paris stannar när det snöar förstår jag, men Stockholm! :O
Nu har jag flera böcker att ägna min lediga tid åt. Hoppas det blir ledig tid bara...