tisdag 29 december 2009

Ikea kan vänta

Igår var jag trött, verkligen urtrött. Satt på tunnelbanan och nickade till när jag skulle hem från jobbet. Omöjligt att läsa. Efter middagen blev det än värre och till slut somnade jag i soffan med huvudet i T:s knän. Idag var det väckarklockan som väckte mig – för en gångs skull. Men nu är jag pigg – och ledig!
Jag funderar på om jag ska åka till Ikea och handla saker som behövs till jobbet. Märkligt hur det alltid behövs saker till jobbet. Märkligt också hur jag kan gå från att vara zombie till att bli en duracellkanin – det var i soffan mumsandes på praliner jag skulle tillbringa dagen ju!
Det kommer jag att göra, nu har jag bestämt mig. Ikea när det är mellandagsrea verkar vara en synnerligen dum idé. Ikea kan vänta, men inte pralinerna. Dessutom orkar jag inte avisa bilen. Så kära soffa – här kommer jag!

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Ikea och jobbgrejer!!! Det kan verkligen vänta. Mumsa på pralinerna, läs, var lat! Ha det bra!

Annika Estassy sa...

Jag tränar på det, för fullt!

Evas blogg sa...

Vilket klokt val!