onsdag 30 december 2009

Min enda nyårsönskan

I morgon är det nyårsafton och jag tänker inte komma med ett enda nyårslöfte. De stressar mig och jag håller dem aldrig. Dessutom är jag en normaltråkig person utan några allvarliga laster eller ovanor att sluta upp med.
Nyårsönskningar kan jag däremot ha, men när jag tänker efter kommer jag inte på en enda önskan som gäller för egen del. Jag tycker att jag redan har allt det som är viktigt i livet. Klyschigt men inte desto mindre sant. Så, om jag bara får önska mig en enda sak är det att 2010 blir ett lyckligt år för mina nära och kära. På så vis spiller det över lite på mig också.

3 kommentarer:

Jenny L sa...

Så härligt att du är nöjd med livet Annika! Det märks på dina blogginlägg som spiller över glädje och energi till oss som läser.
Jag önskar också dina nära och kära ett lyckligt år, så att du kan fortsätta vara nöjd, så vi läsare får ta del av din positiva inställning till livet även under 2010.
Kram och Gott Nytt År!
Jenny

Marie sa...

Att vara lycklig och nöjd är inte klyschigt...kanske många många fler egentligen är det, bara de hade tänkt efter lite. Önskar dig en skön nyårskväll och ett nytt år med möjligheter. Kram

Annika Estassy sa...

Tack snälla ni för fina hälsningar och önskningar som gör mig glad. Kram på er båda och ett gott 2010!