lördag 2 januari 2010

Acceptans?

Det är lagom kallt – inte så kallt att man inte vill ut men tillräckligt kyligt för att det inte ska vara slask och fukt. Och det är snö, mycket snö. Det är vackert och jag är svag för det vackra. Jag gillar den vintern som är i denna stund. Vänta nu – är det verkligen jag som yttrar mig? Är det detta som kallas för acceptans? Och exakt hur länge och mycket kommer jag att acceptera innan jag börjar förbereda vår emigration till varmare breddgrader?

3 kommentarer:

Evas blogg sa...

Ja visst är det sagolikt vackert ute nu?! Men kylan är ganska så tärande i längden.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Dagar med gnistrande vit snö, det är vackert. Tog en snöpromenad idag och det kändes som i min barndoms Sundsvall. Vit snö inte is eller slask.

Annika Estassy sa...

Den kylan ni har i Jämtland Eva är lite väl mycket av det goda.
Så känner även jag Eva,inte Sundsvall kanske men Hälsingland.