lördag 27 februari 2010

Bokreafynd

Jag gjorde fantastiska fynd på bokrean i Norrtälje idag, fina böcker som kostat fyra gånger så mycket som priset jag fick betala. En liten pocket slank med också, till T.

Vi befinner oss i stugan nu. Vi har skottat, eller snarare T har skottat – herregud vad han fått slita, snön är tung nu – och vi har förbannat älgarna som betat av varje träd och buske de kommit åt, såväl vilda som odlade. Inte ens enarna har fått vara ifred. Vi har aldrig haft älgar på tomten tidigare vintrar. Jag antar att det betyder att de svälter nu och att det är synd om dem men jag är ändå arg. Det går över. Varje gång naturen går till anfall mot trädgården betyder det att vi får tillfälle att prova på någonting nytt. Nu har vi dessutom nya böcker att hämta inspiration från, samt brasan och en flaska Montepasso om ytterligare tröst skulle behövas. Det är nog mer synd om djuren än om oss.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen mig i det där med tungt snöskottsarbete. Men nu får det vara bra tycker jag!

Ps. Är det DEN Eva Dahlgren?

/Jenny L

Annika Estassy sa...

Ja Jenny, det är hon! Och du är redan klar med din Beach -10 efter all snöskottning...