måndag 22 februari 2010

Först loppmarknaden, sedan hamnen och slutligen Chagall

Jag får ett sms om hur kallt och kaotiskt allting är i Stockholm just nu. Här är det skönt promenadväder men Niceborna tycker att vi är tokiga som äter vår salamibaguette sittandes utomhus på en bänk med havsutsikt, och njuter av 13 grader varmt...DSCN4938 DSCN4944 DSCN4951DSCN4957  

6 kommentarer:

Jane Morén sa...

Åh vilka fina bilder. Vackra vyer, färger, konst (chagall yes! eller oui ska jag väl säga nu när du är i Frankrike, eller hur säger man ja med emfas på franska?) och så havet och palmerna. Och det nu, samtidigt som vi har -23 grader och snövallar, vilka kontraster!

tankar från mitt fönster sa...

Underbara bilder och jag minns fast när jag var där blommade trädgårdarna med mimosan.
Chagalmuséet är spännande och färgrikt!

Annika Estassy sa...

Mimosan blommar för fullt och jag är alldeles hänförd! Jag laddar batterierna och stålsätter mig inför återkomsten till permafrosten...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Mimosa och Chagall - ni har det bra! Jag älskar min falska vietnamesiska Chagalltavla.

Annika sa...

ÅH blommande mimosa, så underbart. Jag skulle också vilja vara där...

Evas blogg sa...

Åh det grönblå havet. Så vackert! Och Chagalls tavlor är inte pjåkiga de heller.