torsdag 18 februari 2010

Och så var det dags för lite snökaos igen.

Hur många gånger har tidningarna haft rubrikerna "Snökaos", "Snöoväder", "Iskyla" och "Vargavinter" denna vinter? Jag bara undrar... Och nu är det dags igen. Om de ställer in vårt flyg till Nice på söndag kommer jag att göra som när jag 17 år gammal missade flyget till min pappa på Trinidad, och flygbolaget vägrade boka om mig eftersom min biljett inte var ombokningsbar. Pojkvännen som åkt med ett tidigare flyg var redan framme, mina syskon likaså, medan jag stod ensam kvar, på Arlanda. Då började jag stortjuta, grät och hulkade och snorade så hemskt att flygbolaget genast hittade en ny biljett åt mig. Ett dygn och ett antal flygbyten senare hade jag återförenats med pojkvän och familj och allt var frid och fröjd.

2 kommentarer:

Evas blogg sa...

Nu håller jag tummarna för att du ska komma med planet!

Annika Estassy sa...

Jag med, så att jag slipper stå och yla ut min frustration!