onsdag 17 februari 2010

Snart gör jag det, börjar mitt nyttiga liv.

Idag har jag varit på konferens. Kl 10 tog jag en kopp te med tillhörande wienerbröd. Kl 11.30 åt vi lunch och den avslutades med chokladpraliner och kakor. Kl. 14.30 tog jag juice och en chokladkaka. Sen dukades en morotskaka fram och jag åt av den också. Ikväll blev det middag hemma men jag tackade nej till den sedvanliga avslutande chokladrutan. Det var duktigt tycker jag.

Jag ångrar mig. Jag vill ha chokladrutan. Nu går jag och ta mig en chokladruta. I morgon ska jag inte äta en enda sötsak. Räknas semlor som sötsaker förresten? Jag ligger nämligen efter när det gäller att äta semlor.

Men på fredag - då ska jag verkligen inte äta en enda sötsak. En efterrätt efter middagen räknas väl inte som sötsak? Äsch, jag väntar tills på lördag med att börja mitt nyttiga liv, men inte förrän efter att vi varit hos svärmor och blivit bjudna på middag. Och efterrätt.

Sen är det söndag och DÅ finns ingen återvändo, då ska jag bara äta morotstavar. Fast vänta nu; på söndag åker vi till Nice och då vill jag verkligen unna mig. Nåväl, jag väntar tills vi kommer hem igen. Då, absolut då, ska jag satsa på beach 2010.
Såvida inte...

6 kommentarer:

Beppan sa...

Känner igen det där. Som Alfons Åbergs "jag ska bara......"
Är alldeles för förtjust i mat. Och choklad. Och goda ostar. Och vin.
Hittar alltid orsaker att skjuta upp späkningen. Kanske får köpa en ny bikini till sommarens Medelhavsbad.

Pia sa...

Kunde inte ha sagt det bättre själv... såvida inte!

Enligt sonen så är det "bara att bestämma sig"! Det där "bara" låter ju så enkelt, men vi får väl se när han närmar sig 50 var han lägger sina prioriteringar. På en tvättbrädemage eller njutning för alla sinnen... hmm.

Anonym sa...

Sen. Det är bra, sen är praktiskt och obestämt.
Säg till när och om "sen" dyker upp - jag kanske hänger på! Men jag tror inte det!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Min nya last är en kopp varm choklad som jag dricker i sängen medan jag kvällsläser, syndigt jag vet. Ska jag sluta med det också månntro. "Sen".... kanske

Annika sa...

Det där låter klassiskt som bara den :-)
Vi får se om "sen" kommer.
Underbart att åka till Nice...ÅÅÅÅÅ...

Annika Estassy sa...

Det känns så skönt att inte vara ensam om den dåliga karaktären!
Annika - jag hoppas att Nice visar sig från sin bästa sida!