fredag 5 mars 2010

CellprovsdagsDet har hänt saker med väntrummen på mödravården i Solna! Synd att det inte var någon kö idag, jag hade gärna provsuttit sofforna en stund.
Efter avklarat ärende gick jag till fiket och beställde en kopp te och en bakelse. Jag åt upp halva, fick dåligt samvete och gick sedan tillbaka hem istället för att ta tunnelbanan, som straff. Men det var ett skönt straff. Hjälpte en farbror som inte kom loss med bilen och fick ett mess av mamsen i Hälsingland: "Minus 22, inte ett moln, en tim morg prom. Breathtaking! For winter-fans. Ha de."
Ja, det är en vacker dag idag.

3 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Det kallar jag superlyx med väntrum som man vill vänta i. Vill inte visa tristvita från Gammelstad. Istället vill jag tänka på hälsosamma väntrum som mina kompisar har formgett på 10 olika ställen i Norrbotten. Dom är bra.

Jane Morén sa...

Vilka väntrum! Där sitter man gärna en bra stund. Vilken skillnad från MVC när jag väntade barnen på 90-talet. Gå istället för åka är bästa vardagsmotionen och dessutom väldigt skönt och avkopplande, tycker jag.

Annika Estassy sa...

Har promenerat alldeles för lite denna vinter och det märks. Nu ska det bli bättring.
Landstinget kanske ha börjat ta till sig att vi mår bra av lite färg!