lördag 6 mars 2010

Fånga stunden

Först Pymalion på Dramaten, sedan vernissage i Gamla Stan, så iväg till Älgö för middag och övernattning hos vännerna S och D. Det är dagens program. Min klänning är rymlig så att maten får plats, håret är nyklippt och humöret på topp. Att jag ligger efter med jobbet ska jag bekymra mig om i morgon. I morgon är ju också en annan dag…

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tomorrow is förvisso another day och allt kommer att bli bra!

Granne med potatisodlaren sa...

Låter härligt att få allt på en dag! Du fångar verkligen varenda minut idag.
Då får morgondagen vila, eller hur?
Här har Jag och flickorna njutit av vårvinter, god mat och nu blir det fest hos vänner.

Pia sa...

Låter som en härlig lördag! Helt rätt att njuta nuet!

Annika Estassy sa...

Skönt att inte behöva oroa sig över att alla måsten plötsligt försvinner, eller hur?