lördag 27 mars 2010

Jag röstar inte på tv-program men åsikter, det har jag!

Vi satt igår kväll och tittade på finalen av Let's Dance. Inte hela tiden dock, vi kollade även in Så ska det låta – fjärrkontrollen gick varm. Två fredagsprogram som kräver liten hjärnverksamhet – ibland är det allt man orkar med. Och nej, vi röstade inte, vi har slutat rösta på underhållningsprogram som hela tiden uppmanar oss att göra just det. Men stackars, stackars Claudia Galli – så nära att vinna och sedan gör hon en showdans som är så felkoreograferad för henne att hon plötsligt går från att vara salsadrottning till att bli en klumpig och plattfotad Bambi på hal is. Dåligt sträckta fötter, för låga benspark, osäkra nedslag...
Som sagt, jag röstar inte men åsikter – det har jag!

2 kommentarer:

Jane Morén sa...

Håller med, det var obegripligt, jag väntade mig värsta passionerade, vilda, galna showdansen. Jag ville hon skulle vinna jag skickade två röster på henne, men hennes sista dans förstörde allt. Varför är frågan som kvarstår, hur tänkte de.

Annika Estassy sa...

Ja det är frågan, hur tänkte de? De hade gärna fått köra mer Bollywood för min del!