lördag 27 mars 2010

Vårt hem ska förevigas

Det absolut roligaste med att sälja vår lägenhet är att det om två veckor kommer en proffsfotograf hit för att ta en massa bilder som ska publiceras på nätet och i en broschyr. Det blir ett fint minne att ha kvar, som ett hemma-hos-reportage hos oss själva.
Inte riktigt lika roligt är att mäklaren tycker att vi absolut ska lägga trätrall på vår terrass. Har jag tur är trallen för hög för altandörren och vi kan strunta i det extra arbetet.

6 kommentarer:

Jenny L sa...

Kan du inte säga till när bilderna läggs ut så man får ta sig en titt, undrar jag lite sådär odiskret nyfiket...

Rose-Mari sa...

Trevligt att få en bild av hur andra upplever den egna vardagsmiljön. Min svärmor har just sålt sitt hus och bilderna gjorde att helt nya vinklar kom fram.

Annika Estassy sa...

Absolut Jenny, jag lägger ut länken till allmän beskådan då! :)

Precis så tänkte jag Rose-Mari, vi är ju hemmablinda vid det laget.

Granne med potatisodlaren sa...

Hoppas att du får lägenheten såld till ditt pris. Jag undrar om jag ens skulle kunna rensa i rummen här så att man skulle kunna ta bilder som säger nå't om rummen? Men du har ju flyttat från ditt hus och då är det nog lite lättare.

Jenny L sa...

Hm... jag anar en viss ironi Annika? :)

Annika Estassy sa...

Bara lite Jenny! Men faktum är att ens hem är aldrig så snygg, rensad och välstädat som när det är dags att sälja det. Då tål det att visas upp!
Eva, så mycket som jag rensade ut då (man samlar på sig en hel del efter 15 år i ett hus) blir det inte nu. Lägenheten är rätt så ok men källaren! Jisses, 10 kvm full av, ja vadå egentligen? Jag vet inte ens!