söndag 25 april 2010

Stulet: en shower gel


Jag tycker att det är lite läskigt med öppna visningar när man säljer sin bostad. Vem vet vilka konstiga typer som plötsligt vandrar in i ens hem? Och hur många är tjuvar in spe? En sådan hittade bevisligen till vår visning och stal en flaska shower gel från The Body Shop men lämnade min bodylotion som stod bredvid. Kanske att tjuven kände sig smutsig snarare än torr, kanske att den var kleptoman och bara måste få med sig någonting, vad vet jag. Men hur kan man med gott samvete stå och tvätta sig med en duschtvål som man stulit på en visning? Jag hoppas att människan får en allergisk reaktion av tvålen och utslag över hela kroppen.

Hur visningen gick? Mycket bra enligt mäklaren, med massor av folk. En öppen visning till på tisdag sen är det hela förhoppningsvis över. Jag ska köpa en ny duschtvål tills dess och se om även den försvinner eller om det blir min bodylotions tur att få fötter.

3 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Ingenting förvånar längre. Men varför bara en duschtvål? Tur kanske att det bara var en.

tankar från mitt fönster sa...

Att folk stjäl tvålar och toalettpapper i kyrkan och även seniorträffen, där jag går, men att stjäla på en visning är höjden av dumhet!
Lycka till!
/Ulla

Annika Estassy sa...

Tack! Ja, man upphör aldrig att förvånas...