måndag 10 maj 2010

Nu blir det ännu trängre i bokhyllan…

untitledJag borde känna mig fattigare nu, jag kommer definitivt att bli det nämligen, men nästan ingenting får mig att känna mig rikare än när jag beställt en massa böcker. Vilket jag nu gjort:
Främlingen i huset av Sarah Waters
Smaken av Muriel Barbery
Italienaren av Sven Olov Karlsson
Sarahs nyckel av Tatiana de Rosnay
Vem dödade ayatolla Kanuni? av Naïri Nahapétian
Tack för tipsen alla!

5 kommentarer:

Pia sa...

Ja.. vad är väl härligare än en trave underbar läsning! Det är rikedom! :)

tankar från mitt fönster sa...

Underbart att ha många olästa böcker!
/Ulla

Granne med potatisodlaren sa...

Spännande att höra vad du tycker om Smaken och Vem dödade ayatolla Kanuni?
Sarahs nyckel har jag helt missat, den måste jag kolla upp.

Anonym sa...

När får jag höra vad du tyckte om boken du fick av mig?

http://allenbackdegerheim.wordpress.com/2010/05/11/trosor-del-2-beha/

Annika Estassy sa...

Just det - du ska ha tillbaka den! Har läst ut den och först tänkte jag att herregud vilken tråkig bok men sen blev jag tvungen att sträckläsa den eftersom den faktiskt blev spännande. Han har ju sin stil Guillou och jag kan inte tycka att han är en skönlitterär författare även om han skriver fiction. Han är helt enkelt för torr och systematisk för det, utnyttjar inte språket fullt ut, kan inte nyansera det. Men som sagt - spännande var det. Tack för tipset!