fredag 14 maj 2010

Släpp fången loss det är vår

Idag får T hålla till i friggeboden - han ska jobba hela dagen, dvs sitta vid datorn och arbeta på distans. Klämdagar är ingenting för japaner.
Vad jag ska göra har jag ännu inte bestämt men jag har Ölandstokar att klippa ner, kompost att sprida ut över rabatterna, kvistar och rötter att gå iväg till brashögen med, kirskål att utrota. Och i eftermiddag ska jag till Norrtälje och hämta vänner som ska tilllbringa helgen med oss. Då flyttar de in i friggeboden och T blir utsläpp och fri igen - det är ju trots allt vår.

3 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Jag känner mig verkligen utsläppt från vinterns fängelse. Det är som om en ny tid börjar. Hoppas ni har det bra i Roslagen.

tankar från mitt fönster sa...

Så sant! Trevlig helg!
önskar
/kajsastina

Annika Estassy sa...

Hoppas att även ni får en skön helg! Det sägs att solen ska skina i över Roslagen i morgon...