torsdag 3 juni 2010

Moderna? Javisst!

Har sagt upp ComHem, Telia och Tele 2. I den nya lägenheten ingår redan bredband och telefonabonnemang. Vi går alltså över till IP-telefoni. Vi vet inget om det men oj vad vi känner oss moderna! Fast i ärlighetens namn är det den ekonomiska besparingen som är drivkraften, inte hipfaktorn. Vi är inte så hippa T och jag.

4 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Så länge allt fungerar behöver man inte bry sig om tekniken bakom. Lycka till med moderniteterna :)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tele2 tog betalt för IP-telefoni hos mig i ett år fast jag tackat nej och skickat tillbaka utrustningen... och de vägrar betala tillbaka eller ens erkänna felet så nu säger jag upp mina andra Tele2-abonnemang, de bet sig själva i svansen!

Annika Estassy sa...

Tele2 tillhör inte heller mina favoriter. Var tog "kunden har alltid rätt" vägen i deras relationsmarknadsföring?

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag tror Tele2 måste idka allvarlig självkritik, de är värdelösa! Och dyra.