fredag 18 juni 2010

Winnerbäck on tour

Jag är en fan av Lars Winnerbäck vilket T vet. Han var nog lite nöjd när han tipsade mig om att Winnerbäck med gästartister kommer till Långsholmsparken i sommar. Jag slängde mig på datorn och köpte direkt två biljetter åt oss. Håll tummarna för att det inte spöregnar den 7 augusti!

4 kommentarer:

Pia sa...

Håller tummarna! Jag gillar också Winnerbäck, trots att han är en medelmåttig sångare, men han skriver så fantastisk musik och så underbara texter, så man bara måste gilla honom!

Annika Estassy sa...

Jag är väldigt svag för det vemod som finns i såväl texterna som rösten. Gillar även hans integritet.

*P* sa...

Jag ska se honom en månad tidigare, På Citadellet i Landskrona. Längtar!

Annika Estassy sa...

Det förstår jag att du gör P - det gör även jag! :)