tisdag 31 augusti 2010

Väldigt tyst från LO-borgen

(S) tvingades av LO att även ta med sig (V) i valsamarbetet. Verkar inte ha varit något vidare klokt beslut: (S) är på väg att göra sitt sämsta riksdagsval någonsin och (V) sägs vara en av anledningarna. Inte ens framstående socialdemokrater tycks tro på en valseger längre. Jag förstår det, särskilt när (V) försöker styra utrikespolitiken dit inte (S) vill. Men vad säger LO nu då? Är det inte väldigt tyst från Borgen?

3 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Jag har inte hört ett knyst.
Det enda jag har hört är att alla är överens om att trupperna ska hem från Afghanistan före 2014. Till och med moderaterna.
Men från LO-borgen är det ingen som skickar några signaler.

Anonym sa...

Jag har inget att säga om ditt inlägg utan jag vill bara säga att jag gillar din blogg så mycket och dina fina bilder. Tack!
Lena

Annika Estassy sa...

Visst är det märkligt Eva, denna kompakta tystnad...
Lena - det var snällt skrivet och gör mig glad! Det är du som ska ha tack!