fredag 24 september 2010

Alla dessa kämpande författare


Hemma igen efter min första bokmässa. Trött efter att ha knarkat seminarier, och med skavsår på fötterna pga av allt travande för att träffa affärskontakter, vänner, bekanta och bloggkompisar. Visst, mässan är mycket kommers men jag är grymt imponerad av alla dessa författare som kämpar för att marknadsföra sig själva och sina alster. Jag tänker då inte på de stora, etablerade namnen, utan på alla mindre författare som brinner för sin sak, som bildar bolag för att få ut sin bok, som hyr en monter och som ihärdigt och outtröttligt pratar för sin vara. Jag skulle egentligen vilja köpa en bok av dem alla, bara för att uppmuntra dem att kämpa vidare, att orka. Jag är helt enkelt grymt imponerad.

2 kommentarer:

Monika Häägg sa...

Tack för att du kom och hälsade på mig! Det var så trevligt att möta dig. Känndes nästan som vi var gamla bekanta!
Kram!

Annika Estassy sa...

Håller med Monika! :)