måndag 6 september 2010

Biggest losers, det är tv-tittarna det

Zappade lite håglöst mellan kanalerna ikväll och fastnade några sekunder framför Ullared. På det stora varuhuset var man i färd med att bygga om för att kunna få in ännu fler människor. Man hoppades öka försäljningen med 1 miljard kronor per år. Folk ska alltså handla skräp för 1.000.000.000 kronor mer på ett år än vad de gör idag. Jag upprepar: 1 miljard kronor. Sug på den karamellen.
Jag blev illamående och bytte kanal. Hamnade framför TV4:s satsning, Biggest Loser Sverige...

4 kommentarer:

tankar från mitt fönster sa...

Ja absolut! Jag har inte TV5 men såg det förra gången ngn gång. Dåligt! Satt och sorterawe in papper i mina ekonomipärmar och slötittade på Bigest Loser. Det är verkligen förnedringsteve av värsta sorten!
Men jag var nöjd med arbetet med arkiveringen!

Kim M Kimselius sa...

Nå var BL i svenskt utförande bra?

Jenny L sa...

Som sagt: dumhet har blivit en dygd. ;)

Annika Estassy sa...

Alltså Kim, jag kan verkligen förstå gravt överviktigas människors desperation och önskan om att det ska komma en god fé (läs tv-kanal) som hjälper dem ur en tung kropp men att tjäna pengar (som tv-kanalen gör) på att göra en tävling om det känns för mig knepigt. Det par som går ner i vikt minst varje vecka åker ut. Men hallå - det vet ju alla att alla kroppar reagerar på motion och kost på olika sätt och olika snabbt. Paret som åkte ut nu kände att deras kroppar svek - återigen.